• Wpisów: 329
  • Średnio co: 9 dni
  • Ostatni wpis: 4 lata temu, 23:10
  • Licznik odwiedzin: 32 846 / 3193 dni
 
groszek160
 
W południe jeszcze myślałam, że długo nie tknę czosnku a teraz właśnie piekę kurczaka z czosnkiem ;) Porobiłam w nim nożem małe nacięcia i poupychałam tam ząbki, zobaczymy jak wyjdzie. I natarłam majonezem, podobno wtedy chrupiąca skórka wychodzi, sprawdzimy :)
Mąż będzie z pracy dopiero nad ranem, w tv dziś "Egzorcysta" i nie wiem czy oglądać. Mam ochotę ale boję się, że nawet siku nie pójdę zanim wróci :)

Nie możesz dodać komentarza.

 
  •  
     
    majonez! tak robiło się w Tomka rodzinie. A jeszcze-żeby był soczysty to nabijało go się na butelkę (po wódce) z wodą, smarowało majonezem dla tej skórki i dopiero wstawiało do piekarnika.